Podcast: Waarom blijft illegaal downloaden populair en ligt het nu onder vuur?

Podcast: Waarom blijft illegaal downloaden populair en ligt het nu onder vuur?

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl iedere week het belangrijkste technieuws. Deze week hebben we het over Back to the Future-dag en de ophef rondom illegaal downloaden. Krijgen Nederlanders straks schadeclaims voor het gebruik van Popcorn Time?

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (15,5 MB) of luister hieronder via Soundcloud. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet. Beluister de podcast: Back to the Future Woensdag was het zo ver: De dag waarop Marty in Back to the Future 2 aankomt in de toekomst was aangebroken. NU.nl maakte afgelopen weekend de balans van uitgekomen voorspellingen al op. Deze week bracht Nike voor het eerst een prototype van de zelfstrikkende schoen uit. In 2016 komt vervolgens een beperkte oplage beschikbaar. Zie ook: Back to the Future Day: Welke voorspellingen zijn nu werkelijkheid? Illegaal downloaden Sinds vorig jaar is het verboden om auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden van bijvoorbeeld torrentsites. Desondanks zijn de Nederlandse downloaders nooit aangepakt. De Nederlandse filmindustrie liet deze week echter weten daar inmiddels wel oren naar te hebben. Waarom die omslag? En waarom kijken Nederlanders nog zo veel illegale films en series? Zie ook: Dutch Filmworks wil ook in Nederland Popcorn Time-gebruikers aanpakken Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden. Heeft u nog geen podcast-app? Bekijk dan onze lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android.

Managementstyle.nl

Het bericht Podcast: Waarom blijft illegaal downloaden populair en ligt het nu onder vuur? verscheen eerst op ManagementStyle.nl


Source: ict man

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *